از معروف‌ترین پنیر‌های نرم فرانسو

پنیر کممبر یکی از معروف‌ترین پنیر‌های نرم فرانسوی است که با فرهنگ فرانسه عجین شده است. هر کیلوی ‌این پنیر، پرانرژی و با ارزش است و از ۱۰- ۹ کیلو شیر تازه گاو تهیه می‌شود. دارا بودن پنی سیلیوم خوراکی و مفید برای دستگاه گوارش از ویژگی‌های‌این نوع پنیر است.

معمولا این پنیر را همراه با سبزیجات، میوه یا مربای توت فرنگی سرو می‌کنند. کممبر سوخاری شده یک طعم هیجان انگیز و فراموش نشدنی برای شما خواهد بود.

مواد لازم برای کممبر سوخاری شده:

  • ۲۵۰ گرم پنیر کممبر
  • روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به میزان لازم
  • یک و نیم پیمانه (۱۵۵ گرم) ارد ساده
  • ۳ پیمانه (۳۱۵ گرم) آرد سوخاری
  • ۳ عدد (۱۶۵ تا ۱۸۰ گرم) تخم مرغ (زرده هم زده شده)
  • ۱ پیمانه (۸۰ گرم) کنسرو نخورد فرنگی (بدون آب)

طرز تهیه کممبر سوخاری شده:

پنیر را به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید. پس از گذشت یک ساعت آن را از فریزر خارج کنید و با چاقویی تیز آن را به قطعات ۲ در ۳ سانتی متری تقسیم کنید.

طرز تهیه سالاد با پنیر کبابیپنیر کبابی در دسته پنیرهای نیمه سخت طبیعی است که اولین بار در قبرس و با نام هالومی تولید شد. یکی از مهمترین ویژگی های این پنیر، قابلیت کبابی شدن آن است. در واقع مهمترین کاربرد این پنیر به…
ادامه مطلب

در این فاصله درون یک شیر جوش متوسط مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت متوسط بگذارید و اجازه دهید تا روغن داغ شود.

تکه‌های پنیر را ابتدا در آرد ساده بغلتانید سپس آن را در زرده تخم مرغ فرو ببرید و در آخر به آرد سوخاری آغشته کنید. این عمل را دو بار انجام دهید تا مطمئن شوید تمام تکه‌های پنیر با آرد سوخاری پوشانده شده است.

تکه‌های پنیر را کم کم در روغن سرخ کنید تا به رنگ طلایی در بیایند. بعد از اینکه پنیرها را از درون روغن خارج کردید آن‌ها را روی کاغذ روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی آن را جذب کند.سپس آن به ظرف سرو مورد نظرتان منتقل کنید و با نخود فرنگی و سبزیجات آن را تزیین کنید و سپس آن را سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *