دسر خوشمزه و محبوب ایرانی‌

حلوا یک نوع دسر خوشمزه و محبوب ایرانی‌ است که انواع مختلفی مانند حلوا تره، شکری، هویج، گردویی و حلوا دو رنگ دارد و برحسب نوع آن برخی مواقع به عنوان یک دسر، شیرینی و حتی در پخت غذا نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مواد لازم برای تهیه حلوا

  • ۲ پیمانه آرد سفید، گندم یا سنگک
  • یک‌چهارم پیمانه روغن مایع
  • 2 قاشق غذاخوری روغن جامد
  • به میزان لازم پودر هل
  • مواد لازم برای تهیه شهد حلوا
  • یک‌دوم پیمانه آب
  • یک‌دوم پیمانه گلاب
  • یک و نیم پیمانه شکر
  • به میزان لازم زعفران

طرز تهیه حلوا

ابتدا آرد را الک کرده سپس با حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ آن تغییر و بوی خامی آرد گرفته شود. برای اطمینان از گوله نشدن آرد، مجددا آرد را الک کنید.

توجه داشته باشید که آرد با روغن نیز تفت داده می‌شود بنابراین از تفت دادن بیش از حد آن پرهیز کنید.

آرد را کنار بزنید به طوری که وسط قابلمه خالی باشد سپس هل، روغن مایع و روغن جامد را وسط آرد ریخته و مواد را تا جایی که رنگ مطلوب حاصل شود، تفت دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *