طرز تهیه ذرت مکزیکی

ذرت مکزیکی یکی از خوشمزه ترین میان وعده هایی است که با ذرت تهیه و میل می شود ، ذرت مکزیکی ترکیب خوشمزه و بسیار پرطرفداری از ذرت بخارپز شده ، سس مخصوص ، ادویه های مختلف و متنوع و پنیر است . گاهی به این ترکیب قارچ سرخ شده ، ژامبون خرد شده ، سبزیجات و انواع پنیر نیز اضافه می شود . در دستور اصلی تهیه ذرت مکزیکی حتی ذرت را به شکل کاملا درسته و دانه نشده استفاده می کنند و به ذرت بخاپز شده کامل سس و ادویه ها اضافه می شود و به شکل کامل سرو می گردد . در تهیه ذرت مکزیکی باید از ذرت شیرینی و آبدار استفاده شود و البته می توان برای راحتی کار از کنسرو ذرت شیرین استفاده نمود.

مواد لازم برای ذرت مکزیکی

ذرت ۱ قوطی
قارچ ۱۰۰ گرم
کره ۲ قاشق غذاخوری
سس سفید ۳ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا ۲ قاشق غذاخوری
آویشن به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم

دستور تهیه ذرت مکزیکی
برای تهیه ذرت مکزیکی باید مواد را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهیم. برای این منظور ابتدا یک قابلمه را تا نیمه پر از آب می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید. حالا یک کاسه بزرگ روی آبی که در حال جوشیدن است قرار می دهیم.

پس از اینکه کاسه کمی گرم شد کره را داخل کاسه می ریزیم و اجازه می دهیم کره آب شود. سپس کنسرو ذرت را به کاسه اضافه می کنیم. توجه داشته باشید که آب کنسرو ذرت را باید بگیرید و فقط دانه های ذرت را به کاسه اضافه کنید.

قارچ را به صورت نگینی خرد می کنیم و به مواد اضافه می کنیم. قارچ و ذرت را خوب در کره تفت می دهیم و درب کاسه را با یک بشقاب می بندیم. حدود ۵ دقیقه بعد آویشن را به همراه سس مایونز ، فلفل سیاه و نمک به مواد اضافه می کنیم.

مواد را خوب مخلوط می کنیم. در پایان پنیر پیتزا را به ذرت مکزیکی اضافه می کنیم و اجازه می دهیم پنیر پیتزا به خوبی آب شود. در مرحله آخر ذرت مکزیکی را به صورت داغ در ظروف مورد نظر می ریزیم و با مقداری سس مایونز سرو می کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *