طرز تهیه پاناکوتای انار

پانا کوتا Panna cotta یک پودینگ ساده است که با لبنیات غلیظ شده با ژلاتین درست می شود. دسر پاناکوتا اصالتا ایتالیایی است. پاناکوتا به ایتالیایی یعنی خامه ی پخته شده، چرا که در گذشته آن را با خامه غلیظ درست می کرده اند.

دسر پاناکوتا امروزه بسیار محبوب شده است و در منوی دسر اکثر رستوران ها دیده می شود.

این دسر فوق العاده است، چرا که شما برای تزئین و مزه دار کردن آن گزینه های بی شماری از میوه های تازه و پودر دارچین گرفته، تا شربت های شیرین و مربای خانگی را در اختیار دارید.

یکی از بهترین ویژگی های دسر پاناکوتا این است که می توان آن را روز قبل و یا حتی دو روز قبل آماده کرد و بدون نگرانی از تغییر مزه یا ظاهرش، آن را در فریزر نگهداری کرد.

مواد لازم برای تهیه پاناکوتای انار
۴۰۰ گرم خامه صبحونه
۱ و ۱/۲ لیوان شیر
۱/۲ لیوان شکر
۲۰ گرم ژلاتین
۱/۲ قاشق چایخوری وانیل
ژله انار به مقدار لازم
انار به مقدار لازم

مراحل تهیه پاناکوتا

  1. ابتدا شیر و خامه ای که داریم رو داخل قابلمه میریزیم و با حرارت ملایم هم میزنیم تا با هم مخلوط بشن فقط باید دقت کنین که شیر و خامه اصلا نجوشن.
  2. وقتی شیر و خامه مخلوط شدن پودر ژلاتین و شکر رو هم اضافه میکنیم و باز مواد رو با هم، هم میزنیم تا ژلاتین و شکر حل بشن اما باز هم باید دقت کنیم تا مواد اصلا نجوشن هر وقت احساس کردیم حرارت خیلی بالا رفته قابلمه رو از روی حرارت برش میداریم و موادو کمی هم میزنیم و بعد دوباره روی حرارت میذاریمشون وقتی ژلاتین حل شد مایه پاناکوتا حاضره.
  3. در نهایت وانیل رو هم اضافه کرده و هم میزنیم و بعد مواد رو از رو حرارت برمیداریم.
  4. حالا مایه پاناکوتا آماده شده رو از صافی رد میکنیم تا در صورتی که تکه ژلاتینی توش باقی مونده باشه از مخلوط جدا بشه.
  5. حالا ۲/۳ لیوان هامون رو با مایه پاناکوتا پرکرده و لیوان هارو برای ۱ الی ۲ ساعت داخل یخچال میذاریم تا پاناکوتا خودش رو بگیره.
  6. وقتی پاناکوتا سفت شد روی سطحش رو با دونه های انار پر میکینم.
  7. حالا روی انار ها مایه ژله اناری که بر طبق دستور ژله ها درستش کردیم هم میریزیم و بعد دوباره پاناکوتا رو داخل یخچال میذاریم تا برای حدود یک ساعت بمونه و ژله هم خودش رو بگیره.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *